Kurslitteratur

Hos oss hittar du ett stort utbud av kurslitteratur för högskola och universitet, som tar varje student närmare ett framtida yrkesliv. Vår ambition är att presentera kunskap som gör skillnad – genom hela livet.

resource-not-found

Planerar du en ny kurs?

Prova och jämför

Våra kostnadsfria utvärderingsexemplar hjälper dig att förstå hur boken skulle passa din undervisning och dina studenter.

Beställ ett utvärderingsexemplar

Årets kataloger

Katalogerna innehåller massvis med kurslitteratur till olika program och kurser på högskolan. Ta en kik och se vad som passar din kurs och dina studenter.

resource-not-found
resource-not-found

Vi ses på bokbord!

Att träffas och fånga upp era behov och önskemål, att knyta nya författarsamarbeten och att få presentera nyheter i vår utgivning är bland det viktigaste i arbetet som förläggare.

Vill du att vi kommer till din institution? Det gör vi mer än gärna. Kontakta oss så bokar vi in ett besök!

Missa inga nyheter

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få information om nyheter i vår utgivning, inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera

Led studenterna mot framtiden

Alla ska lyckas med sina studier

Utbildningsvärlden är under förändring. I en allt komplexare omvärld växer behovet av kunskap. Vi som vill utvecklas och lära oss mer blir allt fler. Libers utgivning vilar på vetenskaplig grund med ledande forskare inom sina respektive fält. Vi kommer aldrig att tumma på kvaliteten.

I nära samarbete med författare lägger vi stor vikt vid den redaktionella processen med stoffurval, språk och upplägg. Vår ambition är att presentera kunskap som gör skillnad – genom hela livet.

Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för att alla ska lyckas med sina studier.