Läromedel     Vuxenutbildning

Vuxenutbildning

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för komvux och Sfi. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Vuxenutbildning

Gymnasial nivå

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för vuxenutbildning på gymnasial nivå. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Vuxenutbildning

Komvux grundläggande

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för komvux på grundläggande nivå. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.resource-not-found

Vuxenutbildning

Svenska för invandrare (sfi)

Vi erbjuder aktuella, flexibla och tillgängliga läromedel för sfi. Arbeta med tryckta läromedel, heldigitala produkter eller blended.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

7 skäl att kombinera

Tryckt bok + digitalt övningsmaterial = sant

Genom att växla mellan klassrumsaktiviteter, att läsa texter och uppgifter i en tryckt lärobok och att göra digitala övningar, skapas en värdefull variation som kan fördjupa förståelsen och öka elevernas motivation.

resource-not-found

e-läromedel.se

Tipsa dina studenter om digitala läromedel

Köp digitala läromedel på elaromedel.se

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera