Digitala läromedel     Åk F-3

Digitala läromedel åk F-3

För dig som lärare i lågstadiet finns innehållsrika lärarhandledningar med allt undervisningsmaterial digitalt, såsom digitala introduktioner, undervisningstips och kopieringsunderlag. För dina elever finns i Digitalt Övningsmaterial för mängdträning.

resource-not-found

DEX Espresso

Digital resursbank i helt ny form

Filmer, presentationer, bilder, texter, quiz och arbetsblad. Använd resurserna som de är eller anpassa och utveckla dessa i nya funktionen Studio, en skaparverkstad där du kan lägga till eget material och enkelt dela.

DEX Espresso
resource-not-found

96 digitala böcker, 7 nivåer

Med Stjärnsvenskabiblioteket kan alla elever enkelt läsa på sin nivå. Alla elever kan hitta en intressant bok på den nivå de befinner sig, från läsinlärning till att de läser tyst flytande. Det digitala biblioteket är framtaget med stöd från Specialpedagogiska skolmyndigheten.

StjärnsvenskabiblioteketLärarmaterial

Upptäck lärarwebben!

resource-not-found

Introduktion till

Livet i Mattelandet Lärarwebb

resource-not-found

Introduktion till

Livet i Bokstavslandet Lärarwebb

resource-not-found

Webbappar

Vi har börjat flytta över det populära innehållet från webbapparna till en modernare plattform där vi kan utveckla såväl innehåll som funktionalitet. Under tiden kan du fortsätta använda webbapparna, precis som vanligt.

Se alla webbappar för årskurs F-3

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera