Läromedel     Gymnasium

Läromedel gymnasium

Alla ska lyckas med sina studier eftersom kunskap verkligen gör skillnad. Våra Liberprodukter underlättar lärandet, lockar till nyfikenhet och utmanar eleverna att ställa nya frågor – analogt i klassrummet eller digitalt vid skärmen.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande både för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Liber Matematik

Matematik med nya möjligheter

Med vår serie i matematik för gymnasiet får du läromedel som tar vara på de möjligheter som finns idag. Läromedlet ger stöttning för alla elever – oavsett om de behöver hjälp med grunderna eller vill få möjlighet att verkligen gå på djupet.

resource-not-found

Próxima estación

Spanska med en modern touch

Texterna och hörövningarna känns autentiska, det vill säga inte tillrättalagda eller konstruerade. Här möter eleverna dialoger från gatan och vardagen. Eleverna lär sig språkliga strategier för att kunna utvecklas på egen hand.

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera