Läromedel     Gymnasium

Läromedel gymnasium

Alla ska lyckas med sina studier eftersom kunskap verkligen gör skillnad. Våra Liberprodukter underlättar lärandet, lockar till nyfikenhet och utmanar eleverna att ställa nya frågor – analogt i klassrummet eller digitalt vid skärmen.

resource-not-found

Gy25

Ämnesbetyg ersätter kursbetyg

I takt med att Skolverket förbereder för Gy25 som innebär att kursbetygen ska ersättas av ämnesbetyg i gymnasieskolan planerar vi på Liber för ny utgivning och revideringar av våra läromedel för gymnasiet.

Läs mer om Gy25
resource-not-found

Escalade Fortsättning 1

Mot nya höjder i franska

Dags för en ny upplaga av den pålitliga och populära serien Escalade! Nu omarbetad för att ännu bättre stödja och inspirera eleverna, samtidigt som den omfamnar hela den fransktalande världen. Först ut i revideringen är Escalade Fortsättning 1.

Upptäck nya Escalade
resource-not-found

Gy/vux och privatpersoner

Efterlängtad nyupplaga!

Omtyckta Handbok i svenska språket har reviderats med ett innehåll som ännu mer är anpassat till dagens digitala samhälle. De mer tidlösa grunderna inom alla språkliga moment, skrivande, retorik och litteratur finns självklart kvar.

resource-not-found

Aktuellt

Nya yrkespaket

Hurra, nu kan du köpa Bygg 724 som yrkespaket! Vi har samlat inriktningskurserna och fördjupningskurserna som hör till en yrkesutgång i ett yrkespaket. Paketen finns tillgängliga både som elevlicens och lärarlicens.

resource-not-found

Årets kataloger!

Upptäck utgivningen

I läromedelskatalogerna hittar du nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Bläddra eller ladda ner en katalog i pdf-format.

Utforska katalogerna
resource-not-found

Industriteknik

Kär favorit gör comeback

Vi är glada att kunna berätta att modellsatsen till elevboken Ritningsläsningens ABC åter igen är i lager. Med modellsatsen kan dina elever på ett praktiskt sätt lära sig grunderna i ritningsläsning.

Nyfiken? Få reda på mer
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera