Läromedel     Gymnasium

Läromedel gymnasium

Alla ska lyckas med sina studier eftersom kunskap verkligen gör skillnad. Våra Liberprodukter underlättar lärandet, lockar till nyfikenhet och utmanar eleverna att ställa nya frågor – analogt i klassrummet eller digitalt vid skärmen.

resource-not-found

Ny utgivning

Försäljning och service

Hela serien för Försäljnings- och serviceprogrammet är nyutvecklad, men har sin grund i den äldre men uppskattade H2000-serien. Mycket av innehållet i serien är omskrivet och uppdaterat

Läs mer
resource-not-found

Nyhet – onlineböcker

Ett enkelt digitalt verktyg

Liber Matematik har det som krävs för att hjälpa hela klassen framåt. Onlineböckerna är en kopia av den tryckta faktaboken och är anpassad för läsning på skärm. Fördelen med onlineboken är att det är ett enkelt digitalt verktyg.

resource-not-found

Handbok i svenska språket

Efterlängtad nyupplaga!

Varsamt uppdaterad och anpassad till dagens digitala samhälle, med ett större fokus på digital textproduktion och informationsinhämtning.

resource-not-found

Industriteknik

Kär favorit gör comeback

Vi är glada att kunna berätta att modellsatsen till elevboken Ritningsläsningens ABC åter igen är i lager. Med modellsatsen kan dina elever på ett praktiskt sätt lära sig grunderna i ritningsläsning.

Nyfiken? Få reda på mer
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande både för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Årets kataloger!

Bläddra i lugn och ro

Läromedelskatalogerna innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Bläddra eller ladda ner en katalog i pdf-format.

Utforska katalogerna
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera