Kompetensutveckling

Kompetensutveckling

Vi erbjuder kompetensutveckling inom förskola, skola, ledarskap och personlig utveckling. All litteratur utvecklat tillsammans med Sveriges forskare!

resource-not-found

Libers nya onlinekurser

Kompetenslyft hela kollegiet!

Har du sett att vi lanserar digitala fortbildningskurser för dig som är lärare? Nu har du möjlighet att på ett enkelt och meningsfullt sätt fylla på med ny kompetens tillsammans med dina kollegor!

Läs mer och prova gratis

Ta nästa steg och utvecklas

Litteratur för dig i yrkeslivet

Här hittar du kompetensutveckling med lärare i fokus, utvecklat tillsammans med Sveriges forskare. Den är specialgjord för dig som vill ha innehåll som går att använda direkt i klassrummet. I samarbete med de främsta författarna kan vi erbjuda fördjupning inom ämnen som ledarskap, kommunikation och projektledning. Kunskap som hjälper dig att ta nästa steg och utvecklas – genom hela livet. Våra böcker köper du enkelt hos nätbokhandlarna Adlibris och Bokus eller hos närmaste bokhandel.

resource-not-found

Katalog

Hitta ditt guldkorn

Paletten med kompetenslyftande litteratur är bred hos oss på Liber. I utgivningen hittar du omsorgsfullt utvalda böcker för din undervisning, dina elevers lärande och din egen utveckling. Kika i vår katalog för att hitta dina guldkorn till böcker.

Bläddra i katalogen
resource-not-found

Event

Håll dig à jour!

Möten mellan människor ger energi, nya idéer och utbyte av kunskap. Vi bjuder kontinuerligt in till inspirationsträffar, livesändningar, webbinarier, utställningar och fortbildningar för dig som undervisar.

Överblick

Missa inga nyheter

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få inbjudningar till inspirationsträffar, livesändningar, webbinarier, utställningar och fortbildningar för dig som undervisar.

Prenumerera