Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Försök med kemi Series mark

Bygger upp barnens förståelse i naturvetenskap!
En mängd experiment med elevblad för kopiering och tydliga lärarinstruktioner. Du kan använda böckerna från vilket skolår som helst.

Hans Persson

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Försök med kemi Lärarbok

978-91-47-10179-5

Hans Persson

Utgivningsår: 2010 , Upplaga: 2
Omfång: 176 sidor

Smakprov

  1041 kr  (1103 kr)   

Försök med fysik, kemi, biologi Materiellista

E212098301

Fil

       

Planeringsstöd i NO för åk 4–6

E471106501

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Läs mer

Innehåll:

- Allt går att sortera

- Ämnen kan finnas i tre former

- Löst och blandat

- Surt och basiskt

- Kemiska reaktioner

Kemi kan göras roligt och vardagsnära! Genom enkla experiment får eleverna hjälp att nå de mål som kursplanen föreskriver.

Varje experiment är noggrant beskrivet med tips om hur man ska göra, vilket resultat som förväntas och utförliga förklaringar.

De grundläggande kemiska begrepp som belyses av experimenten förekommer också i berättelser där två barn möter kemin i vardagen. Boken innehåller precis som de andra böckerna enkla hemexperiment och lite idéhistoria att berätta för klassen.

Letar du efter rolig läsning om naturvetenskapliga fenomen som anknyter till experimenten? Se Nyfiken på Naturvetenskap.

Om författarna

Författaren Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är dessutom verksam som lärarutbildare och fortbildare av lärare.

Prisad av SLFF med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen