Läromedel     Statsbidrag för tryckta läromedel

Vill du veta mer om statsbidraget för läromedel?

Då har du kommit rätt. Här finns all relevant information för dig som är intresserad av vad bidraget innebär. Vi vet att det ekonomiska läget är ansträngt på många håll – men förhoppningsvis kan vi hjälpa er med utbudet av kvalitativa läromedel.

resource-not-found

Vi kan läromedel.

Vi förstår att vi inte kan lösa allt – men förhoppningsvis kan vårt jobb bidra till att åtminstone några fler av Sveriges alla lärare kan slappna av och få tid att vara just lärare. Läromedel är det vi kan, låt oss hjälpa dig att välja rätt.

resource-not-found

Hos oss behöver du inte välja

Digitalt på köpet

För bästa pedagogiska upplägg följer det digitala materialet med när du köper arbetsboken eller grundboken från våra största serier. I den digitala elevlicensen finns allt du behöver för en varierad och stimulerande undervisning.

resource-not-found

Bygg en bra grund

Läromedel till varje elev

Nyttja de medel ni kan till fullo! Med hjälp av statsbidraget är det möjligt att köpa in nya tryckta läromedel som är aktuella och i bra kvalitet. Ni kanske ska passa på att byta ut en hel serie som är uppdaterad enligt Lgr22?

Har du funderingar? Vi hjälper dig!

Skriv in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så lovar vi återkoppling inom 48 timmar. Vi hjälper dig med konkreta kostnadsförslag och svarar på alla frågor du har. Ingen fråga är fel – det är bara att höra av dig.

resource-not-found

Frågor och svar

I vår FAQ kan du få svar på de vanligaste frågorna kring statsbidraget. Pdf:en går dessutom utmärkt att skriva ut.

FAQ - Frågor och svar
resource-not-found

Skolverket informerar

Skolverket är de som har hand om och förvaltar all information gällande statsbidraget. Här kan du hitta mer detaljerad information om bidraget och hur det fungerar.

resource-not-found

Flyer för utskrift

Vi har skapat en flyer med enkel information om statsbidraget. Du får gärna skriva ut den och dela med de som vill eller kan tänkas behöva veta mer. Delad kunskap är delad glädje!

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera