Läromedel   Gymnasium     Jumpstart Your Grammar

Gymnasium

Jumpstart Your Grammar

Behöver dina elever bättre kunskaper i grundläggande engelsk grammatik?

icon Fristående arbetshäften som eleven kan arbeta med på egen hand
icon Allt finns samlat på samma ställe – teori, exempel och övningar
icon Gör det lätt att komma igång med engelskan och grammatiken
resource-not-found

Perfekt extra träning och repetition

Kom igång med engelskan och grammatiken

resource-not-found

Utbildning i grammatikens grunder

Med helt nya Jumpstart Your Grammar får dina elever bättre kunskaper i grundläggande engelsk grammatik. Serien är utmärkt som extra träning och repetition för alla som läser engelska på grundläggande nivå, delkurs 1–4. Det passar även de som vill lära sig grammatikens grunder från början, oavsett ålder och studieform.

Eget arbete i arbetshäften

Serien består av fristående arbetshäften där eleven kan studera, repetera och träna på grammatik. Under varje moment finns det tydliga förklaringar och exempel, som efterföljs av övningar där eleven tränar just det momentet. Alla kan arbeta med häftena helt fristående.

Kom igång med engelskan!

Jumpstart Your Grammar fungerar också som komplement till basläromedlet Jumpstart Your English. Inga förkunskaper i svenska krävs – allt är på engelska. Med Jumpstart Your Grammar är det lätt att komma igång med engelskan och grammatiken!

resource-not-found

Gör det lätt att komma igång med engelskan

Jumpstart Your English är vår engelskserie som är helt anpassad till kursplanen 2022. Här får du ett undervisningsmaterial som andas nutid och väcker engagemang med intressanta texter och personliga bilder.

Upptäck Jumpstart Your English