Läromedel   Åk F-3     Stjärnsvenskabiblioteket

Åk F-3

Stjärnsvenskabiblioteket

Med det digitala Stjärnsvenskabibliotekets många titlar kan alla elever, oavsett var de befinner sig i läsutvecklingen, läsa på sin nivå.

icon Allt från Upplevelse Paket 3, Sagopaketet och Stjärnsvenska Fakta
icon Perfekt för läsgrupper – en grupplicens med 96 titlar x 30 ex
icon Framtaget med stöd från Specialpedagogiska skolmyndigheten
resource-not-found

Produkter i serien

Stort digitalt bibliotek

Väck elevernas läs- och skrivlust

resource-not-found

Pedagogisk bakgrund

Inspirationen till serien Stjärnsvenska är hämtad från skolan i Nya Zeeland och tankarna kring "Helhetsläsning", där läsinlärningen utgår från hela språket och har stark betoning på texternas och bildernas innehåll. Tillgång till många böcker på olika nivåer ger eleverna möjlighet att utveckla sitt läsande i egen takt. Alla elever kan hitta en intressant bok på den nivå de befinner sig, från läsinlärning till att de läser tyst flytande. Texterna ska varken vara för svåra eller för lätta – då sker ingen utveckling.

resource-not-found

96 titlar x 30 ex!

Stjärnsvenska innehåller över 200 titlar på 11 svårighetsnivåer. Nu har vi tagit 96 av dessa titlar och lagt in dem i ett digitalt paket. När du köper en grupplicens av det digitala Stjärnsvenskabiblioteket får du 30 elevlicenser på samtliga 96 titlar. Det gör det enkelt för dig att arbeta med läsgrupper i din klass, med hjälp av surfplatta eller dator.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera