Support   Kom i gång med digitala läromedel   Nyheter     Hantera innehåll

Ny funktion: Hantera innehåll

Anpassa läromedlet helt efter din planering! Skapa olika versioner av ditt digitala läromedel för dina olika klasser genom att dölja innehåll och ändra ordning på kapitel och avsnitt.

digitala-laromedel-anpassa-innehall

Nyhet 2023

Innehåll i denna uppdatering

• Välj vilket innehåll som ska vara synligt för dina elever

• Ändra ordningen på innehållet

• Skapa olika versioner för olika klasser

Funktionen är tillgänglig i digitala läromedel för åk 4-9 (utom matematik) samt i ämnena biologi, naturkunskap, teknik, spanska, engelska samt vård och omsorg för gymnasiet.

resource-not-found

Kom i gång

Du hittar "Hantera innehåll" i toppmenyn inne i det digitala läromedlet.

resource-not-found

Skapa egna versioner

I översikten ser du vilka klasser som är kopplade till originalversionen. Här kan du även göra valet att skapa en ny version.

resource-not-found

Justera innehållet

I din nya version ändrar du enkelt ordning på innehållet genom dra-och-släpp, både på kapitel-, avsnitt- och övningsnivå. Du markerar också vilket innehåll som ska vara dolt för eleverna genom att klicka ur synlighetbocken.

resource-not-found

Hantera dina klasser

Du kan enkelt styra vilka klasser som har de olika versionerna. Du kan skapa hur många versioner som helst, men en klass kan bara vara kopplad till en version. Du och dina elever har alltid tillgång till originalversionen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera