Allt om statsbidraget

Vi har all information du behöver om statsbidraget för tryckta läromedel och arbetsböcker (med digital komponent). Klicka dig vidare för att få svar på dina frågor och för att komma till vårt kontaktformulär. Vi lovar återkoppling inom 48 timmar.

Läs mer och kontakta oss
resource-not-found
resource-not-found

28 september-1 oktober | Göteborg

Bokmässan 2023

Snart är det äntligen dags för ett av årets roligaste event! Kom till vår monter på Bokmässan och prata läromedel, hämta en goodiebag och tjuvkika på våra nya onlinekurser.

Läs mer om Bokmässan
resource-not-found

Kom i gång digitalt

Behöver du hjälp att komma i gång med våra digitala läromedel? Vi hjälper dig! Upptäck våra filmer och guider som pedagogiskt förklarar allt som behövs gällande specifika läromedel, licenser och allt som hör där till.

Läs mer

resource-not-found

Libers nya onlinekurser

Kompetenslyft hela kollegiet!

Har du sett att vi lanserar digitala fortbildningskurser för dig som är lärare? Nu har du möjlighet att på ett enkelt och meningsfullt sätt fylla på med ny kompetens tillsammans med dina kollegor!

resource-not-found

Gymnasium

Spana in våra uppskattade titlar du får på köpet när du gör en beställning – bland annat inom matematik, spanska, psykiatri och omvårdnad. Perfekt inför skolstarten i höst!

resource-not-found

Åk 4-9

Nyhet: Läsprojekt med Sara Bruun

Med hjälp av det här utbildningsmaterialet blir du mindre beroende av speciallärarens hjälp och kan stå på egna ben när du hjälper dina elever att utveckla sin läsförmåga.

Läs mer och beställ
resource-not-found

Kompetensutvecklas med Liber

Hos oss hittar du omsorgsfullt utvalda böcker för din undervisning, dina elevers lärande och din egen utveckling. Dyk gärna ner i vår nya kompetenskatalog för att se ett urval av dem – och för att hitta dina guldkorn till böcker.

Bläddra i katalogen här (pdf).

resource-not-found

Vi vill träffa dig på våra event!

Möten mellan människor ger energi, inspiration och utbyte av kunskap. Vi bjuder kontinuerligt in till inspirationsträffar, webbinarier, utställningar och fortbildningar för dig som undervisar.

Datum för kommande event