Läromedel   Åk 4-6     Zig Zag Zug läsförståelse åk 4-6

Åk 4-6

Zig Zag Zug läsförståelse

En stund över? Låt eleverna träna läsförståelse med en stor variation av övningar och ämnen som väcker intresse och nyfikenhet.

icon Tre läsförståelsehäften med pedagogiska övningar
icon Eleverna arbetar självständigt med övningarna i böckerna
icon Allmänbildning inom spännande områden som tangerar ordinarie skolämnen
resource-not-found

Läsförståelse på djupet

Skapa läsintresse och utveckling med spännande ämnen

resource-not-found

En stund över?

Zig Zag Zugs tre läsförståelsehäften är tänkta att användas när eleverna får en stund över. En stund som kan ägnas åt läsning och allmänbildning inom en rad spännande ämnesområden som tangerar ordinarie skolämnen. Det finns en bredd texter och övningar för att väcka intresse och nyfikenhet.

Upplägg

Eleverna arbetar på egen hand direkt i böckerna. Övningarna är självgående, i stor utsträckning självrättande och ska kunna utföras utan specifika förkunskaper. Böckerna är inte årskursbundna, men har en stegrande svårighetsgrad.

Innehåll

Övningarna behandlar olika texttyper som knyter an till elevernas vardag, som faktatexter, tidningsartiklar, beskrivningar, tabeller, recept, ord och uttryck, korsord etc. Även ämnena varierar och är anpassade efter eleverna verklighet, exempelvis NO (biologi, fysik, kemi, teknik), SO (historia, geografi, samhällskunskap, religionskunskap), sport, fritid, lek, spel, datorer, ord, språk, kultur och mat. En bredd av texter och ämnen som kan intressera alla!

Prova Zig Zag Zug

Tryckta böcker provar du genom att bläddra direkt på skärmen, digitala produkter provar du genom att beställa en provlicens.

Provperioden är 4 veckor för både tryckta och digitala produkter.

resource-not-found

Zig Zag Zug - Zig läsförståelse

resource-not-found

Zig Zag Zug - Zag läsförståelse

resource-not-found

Zig Zag Zug - Zug läsförståelse

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera