Läromedel   Åk 7-9     Engelska

Engelska åk 7-9

Läromedel i engelska för högstadiet.

resource-not-found

Liber Engelska 7-9

Nyhet!

Tydligt upplägg med olika nivåer och spännande teman - låter eleven utveckla sitt språk på ett varierat och roligt sätt!

Liber Engelska åk 7-9
resource-not-found

Liber Engelska 4-9

Korta romaner på engelska

Sex korta romaner på olika nivåer som väcker dina elevers intresse och gör dem mer mottagliga för lärande – dessutom med färdiga arbetsupplägg. Stor språklig input, gemensam läsning och innehåll som skapar samhörighet. Kan det bli bättre?

Liber Engelska Short Novels
resource-not-found

Bedömningsmaterial

Nivåtest och bedömningsstöd

Materialet innehåller färdighetsprov för varje årskurs som prövar de fyra färdigheterna läsa, tala, skriva och lyssna. Bedömningsmallar gör det enkelt att se hur eleven ligger till.

resource-not-found

Tummen upp!

Kartlägg kunskaperna

Ger både lärare och eleven en god uppfattning om hur man ligger till i förhållande till kriterierna för bedömning av kunskaper. Finns för åk 7 i ämnena MA, EN, SV och SVA.

resource-not-found

Bulldog – Your English Buddy

En kaxig men trygg kompis

Hjälper eleverna att lyckas i engelska! För de som är i behov av extra tydlig struktur, rent utseende och engagerande texter och övningar. Texter och övningar är i samma bok, och eleven skriver direkt i boken.

resource-not-found

Good Stuff Gold

Lekfulla texter

Läromedlet ger alla elever chansen att nå sina mål med hjälp av lekfulla texter och lättarbetad struktur. Med hjälp av tematiskt indelade textböcker blir det lätt att individualisera beroende på elevens mognadsnivå och intressen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera