Läromedel   Åk 7-9     Svenska

Svenska åk 7-9

Läromedel i svenska för högstadiet.

resource-not-found

Liber Svenska 7-9

Utgår från litteraturbaserade teman

Grunden i Liber Svenska är ett antal litteraturbaserade teman, där skönlitterära texter möter andra texttyper såsom artiklar, faktatexter, dikter och låttexter.

Liber Svenska 7-9
resource-not-found

Intensivläsning i helklass med Sara Bruun

Läsprojekt i helklass

Läsprojektet med Sara Bruun handlar om att öva upp avkodningsförmågan i helklass. Detta projekt genomförs genom intensivläsning varje dag i 5 veckor, för att öka läshastigheten. Det unika med Saras upplägg är att hon vänder sig till helklass och mentorn.

Beställ utbildningspaketet
resource-not-found

Undervisa med skönlitteratur : 99 aktiviteter

Lär ut med skönlitteratur!

Boken som samlar aktiviteter och riktar elevernas fokus mot orden – för att bidra till ett rikt språk. Boken vänder sig till alla lärare som vill låta skönlitteraturen ta mer plats i svenskundervisningen.

Köp boken
resource-not-found

Tummen upp!

Kartlägg kunskaperna

Ger både lärare och eleven en god uppfattning om hur man ligger till i förhållande till kriterierna för bedömning av kunskaper. Finns för åk 7 i ämnena MA, EN, SV och SVA.

resource-not-found

Nivåtest

Kartläggning och bedömning

Materialet innehåller färdighetsprov för varje årskurs som prövar de tre färdigheterna läsa, tala och skriva. Bedömningsmallar gör det enkelt att se hur eleven ligger till.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera