Läromedel   Vuxenutbildning     Sfi

Sfi

Vi erbjuder aktuella, flexibla och tillgängliga läromedel för Sfi. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Lyckas med sfi-undervisningen

Liber Sfi Digital

Här får du tillgång till en flexibel lärplattform full med smarta funktioner. Det blir lätt att bedriva distansundervisning, lätt att individualisera och lätt att följa elevernas aktivitet och resultat. Eleverna kan träna på svenskan när och var som helst.

Upptäck Liber Sfi Digital
resource-not-found

Ta en trygg väg i språkinlärningen

Svenska så klart!

Svenska så klart! är den nya generationens sfi-läromedel med angelägna texter från den studerandes vardag. Serien vilar på en stark grund av många uttalsövningar, praktisk grammatik och genrepedagogik.

Läs mer om Svenska så klart!

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera
resource-not-found

Vi hjälper dig att komma igång

Sfi-lärare som är eller vill bli ny användare av Liber Sfi Digital "Lunis" erbjuds personlig genomgång med kundansvarig Peter Waldenbäck. Genomgången gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med Liber Sfi Digital tillsammans med dina elever.

Efter genomgången får du skolkonto och inloggningsuppgifter till lärare helt utan kostnad i 30 dagar. Erbjudandet gäller nya användare, oavsett om din skola har Liber Sfi Digital sedan tidigare eller inte.

Boka genomgång för lärare: [email protected]