Läromedel   Vuxenutbildning     Gymnasial nivå

Gymnasial nivå

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för vuxenutbildning på gymnasial nivå. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

Gy/vux och privatpersoner

Efterlängtad nyupplaga

Omtyckta Handbok i svenska språket har reviderats med ett innehåll som ännu mer är anpassat till dagens digitala samhälle. De mer tidlösa grunderna inom alla språkliga moment, skrivande, retorik och litteratur finns självklart kvar.

resource-not-found

På gång

16:e i ordningen!

Verkstadshandboken kommer inom kort i en ny, uppdaterad upplaga – den 16:e i ordningen. Håll utkik efter de tre delarna som kommer att finnas till försäljning: handbok, övningshäfte och lärarhandledning.

resource-not-found

Formativ svenska

Alla ska lyckas med svenskan

Vad är målet? Hur ska du nå målet? Hur ligger du till? Hur går du vidare? Hur har det gått? De här frågorna tar böckerna Formativ svenska 1–3 avstamp i. Läromedlen är heltäckande för gymnasiets kurser 1–3.

resource-not-found

Formativ svenska som andraspråk

Nycklar för svenska som andraspråk

Vad är målet? Hur ska du nå målet? Hur ligger du till? Hur går du vidare? Hur har det gått? De här frågorna tar böckerna Formativ svenska som andraspråk 1–3 avstamp i. Läromedlen är heltäckande för gymnasiets kurser 1–3.

resource-not-found

Blueprint

Ta in omvärlden med Blueprint

En uppskattad engelskserie med Blue Pages där studenterna får handfast stöd vid muntlig och skriftlig produktion. Böckerna innehåller allt från skönlitterära textklassiker till populärvetenskap från olika del av den engelskspråkiga världen.

resource-not-found

Libers Rätten och samhället

Ny upplaga!

Libers Rätten och samhället innehåller en mängd aktuella och relevanta exempel, autentiska rättsfall och reportage samt många uppgifter sorterade efter förmåga och svårighetsgrad.

resource-not-found

Libers Privatjuridik

Lotsar eleverna genom juridiken

Libers Privatjuridik är vår satsning inom ämnet privatjuridik, och är en modern och aktuell läromedelsserie som innehåller såväl tryckta som digitala produkter.

resource-not-found

Libers Affärsjuridik

Konkret, tydlig och intresseväckande

Libers Affärsjuridik kännetecknas av de många exemplen och rättsfallen som läromedlet innehåller, det lättillgängliga språket samt de många och varierande uppgifterna.

resource-not-found

E3000 Företagsekonomi

Klassiker! Nu bearbetad och uppdaterad

E3000-serien är ett modernt läromedel i tilltalande layout som är rikligt fyllt med exempel och övningsuppgifter graderade utifrån förmåga och bedömd svårighetsgrad.

resource-not-found

Hubro

Träna affärsmässighet på riktigt!

Med hjälp av Hubro Educations laborativa lärverktyg får studenterna möjlighet att skapa ett virtuellt företag där de utmanas i olika affärsmässiga situationer.

resource-not-found

Kemiboken

Kemi med experiment och vardagsanknytningar

Med Kemibokens upplägg med experiment, vardagsanknytningar och ett lättillgängligt språk får alla studenter en god grund i kemi.

resource-not-found

Spira Biologi

Ge en bred allmänbildning i biologi

Spira Biologi är skriven på ett lättillgängligt språk som passar alla studenter. Texterna tar återkommande upp nya forskningsrön, för att studenten ska bli medveten om att naturvetenskapen ständigt utvecklas.

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found
resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Med Libers kompetensutveckling får du både den vetenskapliga grunden och metoderna att använda direkt i undervisningen – allt förpackat i lättillgängliga fortbildningspaket. Ta ledningen över din och dina elevers utveckling.

Läs mer om kompetensutveckling

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera