Läromedel   Vuxenutbildning     Gymnasial nivå

Gymnasial nivå

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för vuxenutbildning på gymnasial nivå. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

Liber Matematik

Matematik med nya möjligheter

Med vår serie i matematik för gymnasiet får du läromedel som tar vara på de möjligheter som finns idag. Läromedlet ger stöttning för alla elever – oavsett om de behöver hjälp med grunderna eller vill få möjlighet att verkligen gå på djupet.

resource-not-found

Próxima estación

Spanska med en modern touch

Texterna och hörövningarna känns autentiska, det vill säga inte tillrättalagda eller konstruerade. Här möter eleverna dialoger från gatan och vardagen. Eleverna lär sig språkliga strategier för att kunna utvecklas på egen hand.

Alla läromedel för gy/vux

Utforska vårt breda utbud av läromedel för gy/vux. Välj mellan tryckta böcker och digitala produkter!

resource-not-found
resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Med Libers kompetensutveckling får du både den vetenskapliga grunden och metoderna att använda direkt i undervisningen – allt förpackat i lättillgängliga fortbildningspaket. Ta ledningen över din och dina elevers utveckling.

Läs mer om kompetensutveckling

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera