Läromedel   Vuxenutbildning     Grundläggande nivå

Grundläggande nivå

Vi erbjuder aktuella och tillgängliga läromedel för vuxenutbildning på grundläggande nivå. Arbeta med tryckta läromedel, digitala produkter eller blended.

resource-not-found

Gör det lätt att komma igång med engelskan

Jumpstart Your English är vår engelskserie som är helt anpassad till kursplanen 2022. Här får du ett undervisningsmaterial som andas nutid och väcker engagemang med intressanta texter och personliga bilder.

Upptäck Jumpstart Your English
resource-not-found

Vässa grammatiken

✓ Fristående arbetshäften som eleven kan arbeta med på egen hand. ✓ Allt finns samlat på samma ställe – teori, exempel och övningar. ✓ Gör det lätt att komma igång med engelskan och grammatiken.

Upptäck Jumpstart Your Grammar
resource-not-found

Matematik Grundvux

Grundskolans innehåll med en vuxnare attityd

Tack vare knivskarpa genomgångar för individuella studier och övningar på tre nivåer samt repetition och övningar på förmågor, får eleverna mycket goda möjligheter att arbeta upp sina förmågor så att de kan klara Grundvux.

Läs mer och prova
resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Med Libers kompetensutveckling får du både den vetenskapliga grunden och metoderna att använda direkt i undervisningen – allt förpackat i lättillgängliga fortbildningspaket. Ta ledningen över din och dina elevers utveckling.

Läs mer om kompetensutveckling

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera