Hem   Aktuellt     Lärarhandledningen – din bästa vän i undervisningen

2 June 2022

Lärarhandledningen – din bästa vän i undervisningen

Lärarhandledningen – din bästa vän i undervisningen

Lärarhandledningen – din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Vill du bli bättre på att koppla läromedlet till dina elever i undervisningen? Missa då inte att ta stöd från våra matnyttiga lärarhandledningar – din bästa vän i undervisningen. Lärarstöden är en av våra stora hjärtefrågor på Liber. Vi vill entusiasmera dig som lärare och göra din vardag lite enklare. Därför lägger vi extra mycket omsorg i att ta fram relevanta lärarhandledningar tillsammans med erfarna lärare och experter.

Våra lärarhandledningar är noga anpassade efter respektive läromedelsserie. Dessutom kan du lita på att innehållet alltid är knutet till styrdokumenten. I lärarhandledningarna hittar du tillvägagångssätt och inspiration på hur du kan komponera dina kurser och lektioner utifrån ämnesplanen och det specifika läromedlet. Materialet kan du använda inom ramen för en lektion eller under en längre period.

resource-not-found

Med lärarhandledningen får du

  • Förslag på upplägg och planering

  • Didaktiska metoder och tips

  • Förslag på fördjupningar

  • I vissa fall facit och lösningsförslag kopplade till boken.