Läromedel   Gymnasium     Försäljning och service

Försäljning och service

Med våra läromedel inom försäljning och service får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat innehåll som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Nyhet!

Handel och hållbar utveckling

Handel och hållbar utveckling är ett nyutvecklat läromedel som främst är avsedd för gymnasiekursen med samma namn på Försäljnings- och serviceprogrammet. Ta chansen att utvärdera det direkt på skärmen! Till läromedlet finns nu också lärarhandledning.

Läs mer och prova
resource-not-found

Ny utgivning

Försäljning och service

Hela serien för Försäljnings- och serviceprogrammet är nyutvecklad, men har sin grund i den äldre men uppskattade H2000-serien. Mycket av innehållet i serien är omskrivet och uppdaterat

Läs mer
resource-not-found

Fler läromedel för Försäljnings- och serviceprogrammet

H2000

Till övriga kurser på Försäljnings- och serviceprogrammet har vi vår H2000-serie. Läs mer och prova!

Läs mer och prova
resource-not-found

Ekonomi, juridik, försäljning & service

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera