Läromedel   Gymnasium     Matematik

Matematik

Med våra läromedel i matematik får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Nyhet!

Liber Matematik 1a

Den tryckta boken/onlineboken utgår från det gemensamma kursinnehållet. Elevlicensen innehåller uppgifter anpassade efter olika yrkesprogram. Lärarlicensen innehåller bland annat kommentarer till yrkesmatematiken.

Läs mer
resource-not-found

Nyhet – onlineböcker

Ett enkelt digitalt verktyg

Liber Matematik har det som krävs för att hjälpa hela klassen framåt. Onlineböckerna är en kopia av den tryckta faktaboken och är anpassad för läsning på skärm. Fördelen med onlineboken är att det är ett enkelt digitalt verktyg.

resource-not-found

Nyhet!

Matematik grundvux onlineböcker

Nu släpper vi onlineböcker för Matematik Grundvux. Onlineboken är en digital kopia av den tryckta grundboken. Läs mer och prova respektive onlinebok nedan!

resource-not-found

Liber Matematik Digital

Kraftfull digital plattform

För dig som vill arbeta digitalt är Liber Matematik Digital ett självklart val. Här tas möjligheterna med digitala läromedel tillvara på ett helt nytt sätt, i en matematikplattform med marknadsledande interaktivitet.

Läs mer och prova
resource-not-found

Matematik Grundvux

Grundskolans innehåll med en vuxnare attityd

Tack vare knivskarpa genomgångar för individuella studier och övningar på tre nivåer samt repetition och övningar på förmågor, får eleverna mycket goda möjligheter att arbeta upp sina förmågor så att de kan klara Grundvux.

Läs mer och prova
resource-not-found

Matematik och naturvetenskap

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera