Läromedel   Gymnasium     Matematik

Matematik

Med våra läromedel i matematik får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Liber Matematik

Matematik med nya möjligheter

Med vår serie i matematik för gymnasiet får du läromedel som tar vara på de möjligheter som finns idag. Läromedlet ger stöttning för alla elever – oavsett om de behöver hjälp med grunderna eller vill få möjlighet att verkligen gå på djupet.

resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Liber Matematik Digital

Kraftfull digital plattform

För dig som vill arbeta digitalt är Liber Matematik Digital ett självklart val. Här tas möjligheterna med digitala läromedel tillvara på ett helt nytt sätt, i en matematikplattform med marknadsledande interaktivitet.

Läs mer och prova
resource-not-found

Matematik Grundvux

Grundskolans innehåll med en vuxnare attityd

Tack vare knivskarpa genomgångar för individuella studier och övningar på tre nivåer samt repetition och övningar på förmågor, får eleverna mycket goda möjligheter att arbeta upp sina förmågor så att de kan klara Grundvux.

Läs mer och prova
resource-not-found

Matematik och naturvetenskap

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande både för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera