Läromedel   Gymnasium     Psykologi

Psykologi

Med våra läromedel i psykologi får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Psykologi för gymnasiet

Psykologi för att förstå sig själv och samhället

Ett läromedel som knyter samman elevernas vardag med aktuell psykologiforskning. En heltäckande och genomarbetad serie som lockar till spontanläsning.

Upptäck Psykologi för gymnasiet
resource-not-found

Psst..!

Alternativt läromedel

Den här boken, som är en del av vår läromedelsserie Liber Vård och omsorg, kan du också använda för Psykolgiämnet på gymnasiet.

Upptäck boken
resource-not-found

Samhällsvetenskap

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Forskning

Hallå där, Fredrik Zimmerman!

I Nya vägar till en likvärdig skola slår fil.dr Fredrik Zimmerman hål på myten att det råder en antipluggkultur bland pojkar – en tes som han tidigare själv sett som en delförklaring till pojkarnas resultat i skolan.

Läs intervjun med Fredrik
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera