Läromedel   Gymnasium     Tyska

Tyska

Med våra läromedel i tyska får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Lieber Deutsch 2.0

Rikligt med övningar

I Lieber Deutsch finns rikligt med övningar som hjälper eleven att bearbeta och förbättra sitt eget språk. För att vässa flexibiliteten i språket får eleven bl.a. träna på att definiera ord, skriva om och förklara på andra sätt samt leta efter synonymer.

Upptäck Lieber Deutsch 2.0
resource-not-found

Språk

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Under lupp

Marknadsstyrningen i skolan

Motståndet mot den marknadsstyrda skolan växer sig allt starkare. Frågan är inte längre om systemet kommer att ändras, utan när och hur. Redaktörerna bakom antologin Skolan efter marknaden berättar om bakgrunden till den hyperaktuella boken.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera