Läromedel   Gymnasium     Tyska

Tyska

Med våra teoretiska läromedel i tyska får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Lieber Deutsch 2.0

Rikligt med övningar

I Lieber Deutsch finns rikligt med övningar som hjälper eleven att bearbeta och förbättra sitt eget språk. För att vässa flexibiliteten i språket får eleven bl.a. träna på att definiera ord, skriva om och förklara på andra sätt samt leta efter synonymer.

Upptäck Lieber Deutsch 2.0
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

Språk

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Forskning

Dags att göra skolan begriplig

I Nya vägar till en likvärdig skola slår fil.dr Fredrik Zimmerman hål på myten att det råder en antipluggkultur bland pojkar – en tes som han tidigare själv sett som en delförklaring till pojkarnas resultat i skolan.

Missa inga nyheter

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få information om nyheter i vår utgivning, inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera