Läromedel   Gymnasium     Företagsekonomi

Företagsekonomi

Med våra läromedel i företagsekonomi får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

E3000 Företagsekonomi

Klassiker i nya upplagor

I upplaga 2 har innehållet i både E3000 Företagsekonomi 1 och 2 bearbetats och uppdaterats, både stoffet i faktaböckerna men även uppgifterna i övningsböckerna. Digitalt övningsmaterial ersätter den tidigare så populära webbappen.

Läs mer och prova
resource-not-found

Liber Redovisning 2

Med en stark anknytning till verkligheten

Serien kännetecknas av en stark anknytning till verkligheten. Här beskrivs den praktiska redovisningsprocessen och guidar läsaren från grunderna i bokföring till bokslut och efterföljande analys.

resource-not-found

Hubro education

Träna affärsmässighet på riktigt

Bästa sättet att lära sig att driva ett företag är att träna på riktigt. Med hjälp av Hubro Educations laborativa lärverktyg får eleverna möjlighet att skapa ett virtuellt företag där de utmanas i olika affärsmässiga situationer. resource-not-found

M3000 Marknadsföring

Möter marknadsföringens föränderliga värld

Denna andra upplaga har reviderats för att möta denna föränderliga värld. Faktaboken tar avstamp i marknadsplanen. Därefter beskrivs nuläget och de interna och externa faktorer som påverkar företaget och dess marknadsföring.

resource-not-found

Internationell ekonomi

Geopolitik och hållbar utveckling på schemat

Internationell ekonomi ger förståelse för de mekanismer som styr den internationella ekonomin och fångar dagens geopolitiska utmaningar och spänningar. Läromedlet kan med fördel även användas inom ramen för företagsekonomisk specialisering.

resource-not-found

Nyhet!

Onlineböcker till R2000 Redovisning 1

Onlineboken är en digital version av den tryckta boken, och anpassad för läsning på skärm. Innehållet är detsamma som i den tryckta boken men det finns exempelvis möjlighet att skriva anteckningar och göra ytterligare anpassningar.

Till onlinebökerna
resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Ekonomi, juridik, försäljning & service

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera