Läromedel   Gymnasium     Franska

Franska

Med våra läromedel i franska får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Escalade Fortsättning 1

Mot nya höjder i franska

Dags för en ny upplaga av den pålitliga och populära serien Escalade! Nu omarbetad för att ännu bättre stödja och inspirera eleverna, samtidigt som den omfamnar hela den fransktalande världen. Först ut i revideringen är Escalade Fortsättning 1.

Upptäck nya Escalade
resource-not-found

Så kan du utveckla undervisningen i franska

Forskningsbaserade idéer

Hur kan språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, muntlighet i klassrummet och formativ bedömning bidra till en framgångsrik undervisning i franska? Vi bad forskaren Viktoria Waagaard, tillika en av Escalades tre författare, att berätta mer!

Viktoria berättar
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Språk

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera