Läromedel   Gymnasium     Religionskunskap

Religionskunskap

Med våra läromedel i religionskunskap får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Libers religionskunskap

Fri från tillrättalagda pekpinnar

Läromedlet diskuterar och problematiserar vår tids snabba och mångskiftande samhälle. Här finns exempelvis tankar kring vad som ger livet mening av Viktor E Frankl som satt i koncentrationsläger och inblick i Rebecca Solnits begrepp mansplaining.

Upptäck Libers religionskunskap
resource-not-found

Samhällsvetenskap

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Forskning

Hallå där, Fredrik Zimmerman!

I Nya vägar till en likvärdig skola slår fil.dr Fredrik Zimmerman hål på myten att det råder en antipluggkultur bland pojkar – en tes som han tidigare själv sett som en delförklaring till pojkarnas resultat i skolan.

Läs intervjun med Fredrik
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer