Läromedel   Gymnasium     Engelska

Engelska

Med våra läromedel i engelska får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Blueprint

Tar in omvärlden

Vår engelskserie har ett varierat innehåll som rymmer skönlitterära texter, dikter, reportage och populärvetenskapliga artiklar. Texterna är valda med syftet att ge eleverna nya perspektiv på omvärlden.

Upptäck Blueprint
resource-not-found

Fiffigt lärarmaterial

Gott om kopieringsunderlag

✓ Mallar till Speaker’s Corner och Writer’s Workshop ✓ Grammatikdiagnos som indikerar vilka moment eleverna behöver arbeta med ✓ Ordlista med grammatiska termer på engelska ✓ Speaking- och Writing-uppgifter som kan användas som prov.

Testa lärarlicenserna
resource-not-found

Språk

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Under lupp

Marknadsstyrningen i skolan

Motståndet mot den marknadsstyrda skolan växer sig allt starkare. Frågan är inte längre om systemet kommer att ändras, utan när och hur. Redaktörerna bakom antologin Skolan efter marknaden berättar om bakgrunden till den hyperaktuella boken.

resource-not-found

Komplement

Spika grunderna

✓ Modern grammatika med språkexempel från vardagslivet. ✓ Påpekar likheterna mellan svenskan och engelskan.

Bläddra i smakprov
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera