Läromedel   Gymnasium     Vård och omsorg

Vård och omsorg

Med våra läromedel inom vård och omsorg får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat innehåll som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Liber Vård och omsorg

Språk- och kunskapsutvecklande

I läromedelsserien har vi lagt stor vikt på att skapa tillgänglighet och hög läsbarhet – läromedlen fungerar därför extra bra i klassrum där det finns elever med både svenska som modersmål och svenska som andraspråk.

Upptäck Liber Vård och omsorg
resource-not-found

Nyhet!

Paket för kominbationsutbildning

Nu finns läromedel för studenter som utbildar sig till vårdbiträde och undersköterska inom ramen för kombinationsutbildning. Studenten kan få materialet uppläst samt översatt till sitt modersmål.

Få reda på mer
resource-not-found

Nytt

Onlineböcker? Javisst!

Nu släpper vi onlineböcker i Liber Vård och omsorg. Onlineböckerna är digitala kopior av de tryckta böckerna – du kan därmed vara trygg med att innehållet är detsamma.

resource-not-found

Katalog

Fördelarna med serien

I katalogen presenterar vi Liber Vård och omsorg och dess fördelar på djupet. Även värdefull kompetensutveckling hittar du i katalogen. Ta del av innehållet!

resource-not-found

Liber Vård och omsorg Digital

Lätt att komma igång

Vi har tagit fram en film som pedagogiskt visar upplägget i Liber Vård och omsorg Digital. Här ser du enkelt de olika delarna som ingår i den digitala produkten.

Se filmen
resource-not-found

7 frågor till författaren

Hallå där, Christina

Vi fick en pratstund med Christina Walldin, en av författarna bakom det sprillans nya läromedlet Hälso- och sjukvård 2.

Läs intervjun
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Forskning

Digitaliseringen i hälso- och sjukvården

I Grundbok i eHälsa tillämpas en tvärvetenskaplig strategi för att beskriva digitaliseringen inom hälso- och sjukvården. Komplexiteten när eHälsolösningar introduceras och implementeras i olika situationer synliggörs.

Få reda på mer om boken

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera