Läromedel   Gymnasium     Juridik

Juridik

Med våra läromedel i juridik får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Libers Affärsjuridik

Ny upplaga!

I denna andra upplaga har innehållet fått en generell uppdatering, exempelvis området arbetsrätt samt avsnittet om förbudsparagraferna i marknadsföringslagen. All statistik är uppdaterad och mindre fel har justerats. Nya marginalord har lagts till.

Upptäck Libers Affärsjuridik
resource-not-found

Libers Rätten och samhället

Lärarhandledning light

Det här är en mindre omfattande variant av den andra, fullmatade, upplagan av lärarhandledningen. Light-versionen riktar sig främst till den lärare som är i behov av ett visst material, men inte nödvändigtvis av lärarhandledningen i sin helhet.

Läs mer
resource-not-found

Libers Privatjuridik

Lärarhandledning Light

Light-versionen riktar sig till den lärare som är i behov av ett visst material, men inte av lärarhandledningen i sin helhet.

resource-not-found

Libers Affärsjuridik

Lärarhandledning Light

Libers Affärsjuridik Lärarhandledning Light (nedladdningsbar) är en mindre omfattande är den fullmatade lärarhandledningen.

resource-not-found

Ny upplaga

Stöd för dig

Lärarhandledningen till Libers Rätten och samhället är ett utmärkt stöd för dig. Den innehåller 120 sidor med bland annat kommentarer till samtliga kapitel, tips på hur du kan arbeta med läromedlet och ett gediget presentationsmaterial.

Läs mer
resource-not-found

Libers Privatjuridik

Lotsar eleverna genom juridiken

Libers Privatjuridik är vår nya satsning inom ämnet privatjuridik, och är en modern och aktuell läromedelsserie, som innehåller såväl tryckta som digitala produkter.

resource-not-found

Libers Rätten och samhället

Andra upplagan

I den andra upplagan av Libers Rätten och samhället har faktainnehållet uppdaterats, exempelvis beskrivningen av påföljder för unga. Dessutom har flera lagändringar skett, vilket vi naturligtvis tagit hänsyn till.

resource-not-found

Fler läromedel i juridik

J2000

Till kurserna Affärsjuridik och Privatjuridik har vi även den uppskattade serien J2000. Läs mer och prova!

Läs mer om J2000
resource-not-found

Ekonomi, juridik, försäljning & service

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera