Läromedel   Gymnasium     Svenska som andraspråk

Svenska som andraspråk

Med våra läromedel i svenska som andraspråk får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Formativ svenska som andraspråk

Vår serie har en tydlig struktur som tar avstamp i ett antal frågor: Vad är målet? Hur ska du nå målet? Hur ligger du till? Hur går du vidare? och hur har det gått?

Upptäck Formativ svenska som andraspråk
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Tips!

Jobba normmedvetet

I Formativ svenska som andraspråk 3 får eleverna läsa flera romanutdrag och lyrik med mellanmänskliga teman och öva på att analysera dem ur ett genusperspektiv, en marxistisk vinkel samt göra en postkolonial läsning.

Läs mer om serien
resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera