Läromedel   Gymnasium     Naturkunskap

Naturkunskap

Med våra läromedel i naturkunskap får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Frank Naturkunskap 2

Ny upplaga

✓ Uppdaterat faktainnehåll
✓ Fördjupning och breddning som ger möjlighet till individanpassning
✓ Sammanfattningar både text och mind maps
✓ Nya och omarbetade uppgifter med stor bredd och på olika nivåer


resource-not-found

Gratis

Digitalt övningsmaterial

Låt eleverna öva på faktainnehållet på ett dynamiskt sätt! Nu gör vi det digitala övningsmaterialet kostnadsfritt.

resource-not-found

Filmtajm

Ta hjälp av pedagogiska animationer

Vissa moment och företeelser kan vara kluriga att förklara i en text. Därför har vi tagit fram 15 fiffiga animationer i de digitala produkterna som pedagogiskt förklarar hur t ex ett vindkraftverk fungerar och elektronernas flöde i fotosyntesen.

Nyfiken? Titta på en animation (mp4)
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

resource-not-found

Matematik och naturvetenskap

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Frank Naturkunskap

Tryckt, digitalt eller en kombination?

Ibland är det bäst att jobba med bara tryckta böcker, ibland i kombination med digitala komponenter och ibland är en heldigital lösning det mest effektiva. Oavsett vad du väljer erbjuder vi högkvalitativt innehåll som hjälper dig och dina elever framåt.

Läs mer och prova

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera