Läromedel   Gymnasium     Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Med våra läromedel inom bygg och anläggning får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat innehåll som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Bygg 724

Anpassat efter det centrala innehållet

✓ En utgivning fullt anpassad efter det centrala innehållet i Skolverkets kurser. ✓ Alla författare har en gedigen bakgrund inom byggbranschen med speciella kunskaper inom sina områden.

Upptäck Bygg 724
resource-not-found

Bygg 724

Hela utgivningen i ett digitalt paket!

Ett perfekt köpealternativ för att smidigt och digitalt få tillgång till hela utgivningen i läromedelsserien. Paketen säljs som elevlicens respektive lärarlicens och gäller 12 månader. 

De här böckerna ingår
resource-not-found

Aktuellt

Nya yrkespaket

Hurra, nu kan du köpa Bygg 724 som yrkespaket! Vi har samlat inriktningskurserna och fördjupningskurserna som hör till en yrkesutgång i ett yrkespaket. Paketen finns tillgängliga både som elevlicens och lärarlicens.

resource-not-found

Katalog

Få en överblick

I den här katalogen presenterar vi fördelar och information om vår läromedelsserie Bygg 724. Bläddra och ta del av innehållet!

resource-not-found

Bygg 724 Digital

Komplettera med en digital helhetslösning

Du och dina elever får tillgång till faktatexter, övningsmaterial och inlämningsuppgifter närsomhelst. Interaktiva Bygg 724 Digital gör det möjligt att utbilda sig 7/24 – 7 dagar i veckan, 24 timmar dygnet runt.

Prova Bygg 724 Digital
resource-not-found

Lätt att komma igång

Se kom igång-filmen

Vi har tagit fram en film som pedagogiskt visar upplägget i Bygg 724 Digital och där du enkelt kan se de olika delarna som ingår i helhetslösningen.

Se filmen
resource-not-found

Under lupp

Marknadsstyrningen i skolan

Motståndet mot den marknadsstyrda skolan växer sig allt starkare. Frågan är inte längre om systemet kommer att ändras, utan när och hur. Redaktörerna bakom antologin Skolan efter marknaden berättar om bakgrunden till den hyperaktuella boken.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera