Läromedel   Gymnasium     Bygg och anläggning

Bygg och anläggning

Med våra läromedel inom bygg och anläggning får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat innehåll som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Bygg 724

Anpassat efter det centrala innehållet

Ta del av vår utgivning som är fullt anpassad efter det centrala innehållet i Skolverkets kurser. Alla författare vi valt att samarbeta med har en gedigen bakgrund inom byggbranschen med speciella kunskaper inom sina områden.

Upptäck Bygg 724
resource-not-found

Bygg 724 Digital

Komplettera med en digital helhetslösning

Du och dina elever får tillgång till faktatexter, övningsmaterial och inlämningsuppgifter närsomhelst. Interaktiva Bygg 724 Digital gör det möjligt att utbilda sig 7/24 – 7 dagar i veckan, 24 timmar dygnet runt.

Prova Bygg 724 Digital
resource-not-found

Håll dig à jour

Kommande titlar

Under 2023 släpper vi flera nya titlar i serien Bygg 724. Här ser du när nyheterna släpps i tryckt respektive digital form.

Spana in vår utgivning
resource-not-found

Lätt att komma igång

Se kom igång-filmen

Vi har tagit fram en film som pedagogiskt visar upplägget i Bygg 724 Digital och där du enkelt kan se de olika delarna som ingår i helhetslösningen.

Se filmen
resource-not-found

Forskning

Dags att göra skolan begriplig

I Nya vägar till en likvärdig skola slår fil.dr Fredrik Zimmerman hål på myten att det råder en antipluggkultur bland pojkar – en tes som han tidigare själv sett som en delförklaring till pojkarnas resultat i skolan.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande både för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera