Läromedel   Gymnasium     Spanska

Spanska

Med våra läromedel i spanska får dina gymnasieelever ett kvalitetssäkrat och forskningsförankrat innehåll, som utgår ifrån den aktuella läroplanen.

resource-not-found

Próxima estación

Ger mersmak för spanska språket

En läromedelsserie där texterna och hörövningarna känns autentiska för eleverna. Fylld med engagerande fakta om spansktalande länder.

Upptäck Próxima estación
resource-not-found

Nyhet

Övningsmaterial = gratis

Låt eleverna öva på faktainnehållet på ett dynamiskt sätt; nu gör vi de digitala övningsmaterialen, för några utvalda gymnasieämnen, kostnadsfria. De digitala övningsmaterialen läggs till i ditt användarkonto i Liber Online. 

resource-not-found

Aktuellt

Hur skapa goda elevrelationer?

I den här boken omsätts teorin om relationskompetens i praktiken med hjälp av autentiska samspelssituationer mellan lärare och elev där ämnen som psykisk ohälsa, orosanmälningar och skolfrånvaro lyfts. 

resource-not-found

Lärarmaterial

Få ett handtag

I de digitala lärarlicenserna till Próxima estación hittar du bland annat: prov, facit, hörmanus, extraövningar, grammatikfilmer, bedömnngsmaterial och pedagogiska tips på hur du kan arbeta med varje kapitel.

resource-not-found

Språk

Bläddra i katalogen

Läromedelskatalogen innehåller massvis med nyheter om läromedel och kompetensutveckling för dig som är lärare. Ta del av det senaste!

resource-not-found

Komplement

Spika grunderna

I Modern spansk grammatik står exemplen i fokus för att illustrera grammatiska moment och visa på ett naturligt, gångbart språk.

Bläddra i smakprov
resource-not-found

Fördelar med Liber Digital

Smidigare än nånsin

Digitala läromedel gör det smidigare att ge alla individer en chans att lyckas med sina studier. Samtidigt får du som lärare ännu bättre stöd i att planera, genomföra och följa upp din undervisning.

resource-not-found

Kompetensutveckling, arbetsliv och ledarskap

Lyckas ta ledningen

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i rasande takt och därför har vi tagit ett helhetsgrepp på kontinuerligt lärande för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen.

resource-not-found

Lärarhandledningar

Din bästa vän i undervisningen

Ett bra läromedel har inte bara ett kvalitetssäkrat och forskningsbaserat innehåll i linje med ämnesplanen – du som lärare ska också kunna förvänta dig ett gediget stödmaterial som hjälper dig både i och utanför klassrummet.

Få reda på mer

Missa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera